vluchtschema + vakantie rooster!!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu vluchtschema + vakantie rooster!!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

vluchtschema + vakantie rooster!!!!

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

16 December 2009 | Aruba, Oranjestad

als eerste vele male dank voor jullie lieve berichtjes, warme woorden en virtuele knuffels!!heel fijn om te merken dat als je inmiddels al 2,5 jaar weg bent er nog zoveel steun uit NL deze kant op komt. het maakt dat ik nu nog meer zin, dan dat ik al had, naar NL op vakantie wil komen

ja voor mij nog maar 2 nachtjes en dan is het (eindelijk) zover... voor jullie nog 3 nachtjes en dan sta ik weer even op hollandse bodem!

ik vertrek hier vrijdag avond en kom zaterdag met vlucht MP661 om 10.55 in Nederland aan. mijn telefoon nummer in nederland is: 06-23280051. tot op vandaag heb ik nog steeds mijn eigen NL simkaart niet terug gevonden en wellicht hebben een aantal van jullie sinds 2,5 jaar geleden wel een nieuw nummer...voel je dus niet bezwaard om ondanks mijn ietwat drukke planning een belletje te geven, aangezien ik jullie nrs niet heb!!!

over dat drukke rooster gesproken..hier de planning tot nu toe... maar ik zal erbij zeggen dat nooit iets 100% is...voordat je het weet zijn de plannen weer omgegooid of nieuwe afspraken bij gekomen... en als er daadwerkelijk dik genoeg ijs ligt dan kan het ook zomaar zijn dat ik alleen maar ergens op een sloot of plas te vinden ben...(haha vandaag weer een uurtje of 5 op het strand door gebracht, zand zit nog tussen mijn tenen...zou ik dan echt straks al op het ijs staan???brrr ik ga het zoooooo koud krijgen!!!!)

dus de planning:
za 19 dec, aankomst
zo 20 dec, utrecht??of schaatsen...
ma 21 dec, tot do 24 dec met mam, joep, loes, roosje en okke weg
vrij 25 dec, 1e kerstdag brunchen met owen en daarna naar laura (ook slapen)
za 26 dec, 2e kerstdag, met fam in breukelen
zo 27 dec,Strijlanden-dag, slapen in a'dam of den bosch???
ma 28 dec, in a'dam of den bosch?? en slapen in den bosch of a'dam?? duidelijk dus!! haha
di 29 dec, lunchen met elaine en (window)shoppen met marion in den bosch (dames kunnen jullie eventueel ook maandag aangezien ik een foutje in de planning had gemaakt..),slapen in utrecht
woe 30 dec, utrecht, etentje met sonja, karin, danique, sander en marloes
do 31 dec, utrecht
vrij 1 jan, utrecht slapen in breukelen
za 2 jan, 12.00 vertrek schiphol (dus uiterlijk 9.30 daar aanwezig zijn..)

pff geloof dat ik daarna nog een weekje echte vakantie nodig heb..haha

als er dit weekend nou echt dik genoeg ijs ligt, lijkt het mij een waanzinnig plan als IEDEREEN zondag naar cafe 'de eend' in loosdrecht komt (bestaat die nog steeds?? die plas ligt toch altijd als 1e dicht??)hou daarvoor dus allemaal maar even het weer en je mail in de gaten!!!

TOT VOLGENDE WEEK!
xxx

• 17 December 2009 - 03:46

Roselinde Poels:

tot volgende week??? tot over een paar dagen!!!!!!

:-)

• 17 December 2009 - 07:07

Erica:

het is nu prachtig hier dikke dikke sneeuw. heb sneeuwlaarzen gekocht vesten en truien allemaal lekker warm.Ja ja de eend bestaat nog.De sneeuw zal wel weer weg zijn als jij aan komt dat is altijd jammer nog twee nachtjes
    Kus xxxxxxxxxxx

• 17 December 2009 - 07:43

Jan Willem:

Hey Roos,

Had je bericht gelezen en wil je bij deze veel sterkte wensen!

Ik hoop dat je fijne kerstdagen heb met je familie en een zeer liefdevol 2010!

Wellicht komen we mekaar nog wel tegen in Utreg

Gr jan-willem
    Oud Bali-Buurman

• 17 December 2009 - 08:44

Antoinet Vermeulen:

Lieve Roselinde,

mams heeft lekkere warme en leuke kleding gekocht voor je bij onze favoriete boetiek!!!denk dat we nog voor ski's weg moeten voor je.....hou je taai en wens je een goede vlucht ,fijne dagen en een mooi jaar! liefs, Antoinet.

• 17 December 2009 - 08:46

Owen:

yesss ik sta op de planning! :-)

• 17 December 2009 - 09:00

Barbara:

Hoi roos,

Heb van Sonja begrepen dat ik de 30e ook welkom ben!Gezellig!
    Goede vlucht en we zien elkaar de 30e.

X Barbara

• 17 December 2009 - 16:52

Laura:

Afspraak is afspraak :-).

• 17 December 2009 - 19:16

Marion:

Wat een straks schema rooske!!
    Ik loop nog steeds zonder horloge en agenda rond haha, overgehouden aan mijn aruba leventjes;)
    Op school heb ik wel een planning, dat dan weer wel;), dus morgen om 12 uur houdt het plannen ff op!
    Behalve 1 ding, en dat is een date met rooske! Gezellig!
    Fijne vlucht, pak nog wat zonnestralen mee, en dan tot volgende week!
    kusje

• 18 December 2009 - 11:01

Marieke:

Weet niet of je dit nog leest maar er ligt hier in het noorden een enorm pak sneeuw van wel 30/40 cm. De bussen en taxi's rijden al twee dagen niet, het leven is hier heerlijk ontregelt! Scholen zijn sinds gisterochtend maar dicht gegaan en allerlei Kerstvieringen daardoor in het water (de sneeuw :)) gevallen. Het is hier prachtig! Kraaksneeuw onder de laarzen, Joppe bouwt iglo's met de buurjongen.
    Ik mail je in januari nog over mijn Rosa en wat haar plannen zijn i.v.m. Aruba!
    Dag lieve Roos, heel veel moois, prachtigs en veel plezier en lol met je familie en vrienden!
    Liefs, Marieke en familie

• 18 December 2009 - 11:42

Tru:

Ja roos... het is ECHT zo! Heb al sneeuwballengevechten, sneeuwpoppen bouwen, schaatsen... zelfs al gerollebold in de sneeuw!
    Heeeeeeel veel plezier en tot over 2 weekjes! Geniet ervan en bevries niet! kus