zoals beloofd... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu zoals beloofd... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

zoals beloofd...

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

03 Februari 2011 | Aruba, Oranjestad

de foto's staan online!!!

check it out!!

voor de duidelijkheid:

nieuw adres:
Alto Vista 47b, Noord, Aruba

huis telefoon: 00297- 5862829
mobiel: 00297-5934345, ook te bereiken via PIN 22842D4C of What's app...

XXX roos

• 03 Februari 2011 - 21:36

Anne Marije:

Wauwww wat heb je het goed geregeld!!! Ziet er echt top uit!!! Zijn je honden ook mee gegaan? Geniet ervan!!!

Kus anne

• 04 Februari 2011 - 06:53

Erica:

Prachtig Roos je huis wat is het mooi geworden . Knap hoor wat zal je genieten!!!!! Liefs mamsie XXXX

• 04 Februari 2011 - 11:24

Burkinabe:

Relaxed die campingtafel op de porche. Goed werk meissie!

• 04 Februari 2011 - 12:16

Marieke:

Hey meis, heb geprobeerd je huis te vinden op google maps. Vond Alto Vista en heb beetje geteld naar 47, volgens mij heb ik het gevonden! Nou ja, dat denk ik dan ;-)
    Prachtig huis hoor, goed gedaan! Genieten maar........
    Liefs van ons

• 06 Februari 2011 - 10:10

Liselotte:

Wat een geweldig huis Roos!! Die veranda en die geweldige balken: echt super!! Heb je de honden ook nog steeds trouwens?
    Moest wel lachen om het dekbed op jouw foto: gouwe ouwe van de Hema geloof ik - bij ons ligt dezelfde erop haha.
    Wat een heerlijke stek, geniet ervan!

• 07 Februari 2011 - 10:22

Son:

Het wordt steeds mooier, leuk dat die Mariabeelden steeds weer mee verkassen. Maarre ik miste een foto van iemand;)
    X Son