ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk
Door: roos
Blijf op de hoogte en volg roselinde
17 Juli 2009 | Aruba, Oranjestad
maar als slagroom op de taart heb ik zelf ook nog een reisje geboekt vandaag! maandag vertrek ik voor 7 dagen naar suriname! ik ga daar 3 dagen naar paramaribo en 4 dagen naar de jungle, hier verblijf ik in een luxe -all inclusieve!!!!- resort vanwaar ik allerlei leuke fiets/ wandel en kayak tripjes de jungle in kan doen!!!!!
kortom ik 'ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk was ik noooiiittt na nanananaaa, na nana naa, lalalala'
oja en ik heb ook nog een ticket nederland gereserveerd voor in december en een bod op een mountainbike gedaan...maar of ik dat ook allemaal tegelijk kan betalen..haha lijkt wel of ik de jackpot heb gewonnen... ach ja je leeft maar 1x of niet dan...haha
hoe bevalt de nederlandse zomer voor jullie? volgens mij is het weer wel aardig, of niet?
kus + lnuffel roos
18 Juli 2009 - 06:05
Erica :
Wat een leventje heb jij daar. Ik wil ook naar de warme winden en vooral naar m'n vrolijke dochter !!!!!!
Je ziet er knap uit op de foto . Verdwaal niet in dat oerwoud daar.
En die moutenbike is dat niet wat te sportief ha ha ha . Roos geniet maar dikke kus mamsie !XXXXXXX -
18 Juli 2009 - 12:17
Marion En Tommmmmmmi:
hey schatti!
Geniet er maar lekker van!
Wij zijn naar ikea geweest en tom is nu de nieuwe kledingkast in elkaar aant zetten!
Moet anders kunnen we de kleding niet stallen!!!!
Jullie lijstje staat al in de woonkamer!
Verders hier fijn met zn tweetjes!
Wel kut weer, maar van de week wordt t weer hot hot!
Geniet lekker van 'ons' eilandje!
liefs en een dikke kus -
21 Juli 2009 - 05:06
Anne Marjon:
Hee Roos,
Je krijgt mijn buuv collega/ vriendin op bezoek, helemaal leuk!Wat is de wereld toch weer klein ;-) Veel plezier en liefs vanuit Thailand xx