sint in de cabrio!
Door: roos
Blijf op de hoogte en volg roselinde
04 December 2007 | Aruba, Oranjestad
het is ook gewoon een heerlijk eiland met altijd zon en een wit geschminkte sinterklaas met zijn pieten in een cabrio!!!! hoe veel leuker wil je het nou nog krijgen! en toen ik gister mezelf had buitengesloten en zat te wachten op de legale inbrekers ontving ik zelfs een suprise pakket in de schoenenbus! (vele vele malen dank zwarte piet!!!kan je vertellen dat op de pepernoten na alles al op was voordat ik eindelijk weer mijn huisje in kon!)
maar zoals te lezen in de eerste regels, ja ik zat ook even in een dipje. werd weer eens gek van al het getwijfel en de klas...tja de klas gaat redelijk nu, maar het blijft gewoon elke dag vechten en enorm veel politie agent spelen. en het gaat gewoon echt heel anders hier. vandaag hadden we een leerling bespreking en 1 van mijn collega's bracht een leerling in die hij niet echt de baas kan. hij gaf toe dat hij hem vandaag dan ook geslagen had en iedereen vond dat hij groot gelijk had!!!!! iets wat in nederland toch echt niet snel zal voorkomen en zeker niet dat dat goedgekeurd wordt door de rest van het team! gelukkig heb ik me toch nog iedere keer weten in te houden, maar toen mijn huidige directrice zei dat ik waarschijnlijk de rest van het jaar hier moet blijven gingen mijn handen wel jeuken.... directrice slaan??? hmmm dat zal wel niet goedgekeurd worden... gelukkig had ze vandaag beter nieuws en komt de juf na de vakantie weer terug! kortom nog maar anderhalve week in deze klas en dan genieten van DRIE weken vakantie voordat ik te horen krijg waar ik daarna weer beland. donderdag heb ik wel een gesprek bij SKOA waarin ik wil vragen om andere type scholen. ik heb dus besloten om toch nog wel in het onderwijs wereldje te blijven. zeker na dit soort verhalen van mijn collega's krijg ik toch erg veel zin om bijvoorbeeld iets rondom sociaal emotionele trainingen te gaan doen op scholen, zowel voor kinderen als voor leerkrachten.
verder heb ik ook nog veel leuke dingen tussen door gedaan hoor. zo ben ik een paar weekenden geleden wezen snorkelen rondom het wrak, enorm veel vissen en een slang gezien! kom ik na een avondje stappen weer heerlijk tot rust op het strand voor de KIA, echt dat blijft een geweldige plek, zo rustig en mooi! en wat het dansen betreft, ik heb ontdekt dat mijn heupen enorm los kunnen zijn (met name na de nodige 'black/soda's' en 'vodka/cranberrie's' ....) haha nu natuurlijk nog zonder die hulp, maar binnenkort starten de beginners lessen weer dus dat komt wel goed!
afgelopen vrijdag was trouwens de officiele opening van brisas del mar, eerst even geholpen met het lopen van de hapjes en daarna zelf aan de bar gaan zitten. was een zeer geslaagd feestje waar dit keer alles een stuk gesmeerder liep dan tijdens de soft opening. (maar die avond geen huwelijks aanzoeken, of toch wel robert-jan/ hans / erik?) ;-)
zaterdag voor het eerst van mijn leven naar een 'last-man-standing' avond geweest. kijken naar vechtende mannen, dacht dat het wel vermakelijk zou zijn, maar dat is dus helemaal niks voor mij! zeker niet toen er 1 Knock Out ging... dacht natuurlijk meteen dat hij dood was! blij dat kathy op dat moment belde en ik een rede had om weg te lopen!
nou ja zoals je leest doe ik hier van alles, hou ik me met vanalles bezig en probeer ik er echt wel achter te komen wat ik nou eigenlijk allemaal wil met mijn leventje. de baan bij brisas lijkt me nog steeds een geweldige uitdaging en ik zou graag wil uit de brand willen helpen, maar op lange termijn denk ik toch dat ik de kinderen hier meer te bieden heb en misschien hebben die mijn hulp wel harder nodig. niet dat ik nou alles weet, maar toch... en in de vakanties kan ik altijd nog wil helpen door even tijdelijk in te springen en te gaan serveren.
en wat de mannen betreft, want ja ik weet dat jullie nieuwsgierig zijn en ook al zet ik die verhalen niet in mijn weblog, jullie blijken het inmiddels toch allemaal wel te weten. tussen koles en mij is het inmiddels over. ben blij dat ik er een punt achter heb gezet en het niet nog langer heb laten voortslepen... dus de opties zijn weer open, maar ik moet zeggen dat ik niet mega veel vertrouwen in de mannen hier heb. wat dat betreft zijn de meeste verhalen over de mannen uit deze gebieden toch wel waar. ze flirten nog met je waar hun eigen vrouw bij is!
nou jullie zijn je waarschijnlijk allemaal aan het voorbereiden op de grote dag van morgen! hoop dat niemand van jullie mee hoeft naar spanje..
heel veel plezier en een dikke kus van mij!
05 December 2007 - 21:56
Iris:
He Rosie,
Nou het klinkt bij jou allemaal weer avontuurlijk.
Zwarte Piet is hier net de deur uit en we zijn allemaal nog thuis! Loesje heeft wel nog eindeloos in een de lege jutezak gezeten in de hoop om alsnog door Z.Piet meegenomen te worden. Helaas voor haar is dit mislukt. Wel was ze dol blij toen ze er achter kwam dat je helemaal zwart wordt door in een jutezak te zitten, nu weet ze eindelijk hoe ze Zwarte Piet moet worden, want dat is toch haar grote wens.
Joep heeft de rol van Sinterklaas overgenomen, hij declameerde uit het grote boek als de ware Sint.
Henk voorzag iedereen ondertussen van heerlijke andijvie stampot, en ik iedereen van drank. Een gouden formule. Tot later, veel liefs Iris -
10 December 2007 - 20:36
Winny:
van je moeder dit adres gekregen. leuke site. we gaan je ook een beetje volgen. lekker leven daar !