het lijkt wel nederland.... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu het lijkt wel nederland.... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

het lijkt wel nederland....

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

28 November 2010 | Aruba, Oranjestad

wat is er aan de hand??
zondag ochtend, voor de 3e week wordt ik nu al wakker met een oor dat zo dicht zit dat het wel lijkt of die dicht gemetseld is en alweer die regen..... al meer dan een maand, of is het al 2 maanden?? er lijkt geen einde aan te komen....
en dan niet zoals een regenseizoen als ik hier eerder mee gemaakt heb, waarbij het stralende zon is en dan 1 x per dag een regenbui zo hard dat je niks meer ziet of een periode van een week waarbij het niet lijkt te stoppen.... nee dit keer is het al bijna 2 maanden grauwige lucht en regen..steeds weer die regen.... daarvoor heb ik toch niet nederland verlaten???

naja deed me dus wel even denken aan jullie, in het land waar regen iets normaals is ;-) en bedacht me dat ik al een poos niet meer geschreven heb... maar ja met dat dichte oor heb ik nu al 2 weken niet kunnen werken, zit dus hele dagen thuis, lees wat boeken, klooi wat op facebook en er gebeurt dus weinig spannends.... in mijn oor lijkt weinig verandering te zitten, maar kennenlijk went doof zijn dus ik ga morgen toch maar weer aan de slag.... het is nog maar 2 weken en dan is het alweer vakantie. mag toch hopen dat dan de zon weer schijnt...zeker nu ik met marijn een ticket bonaire heb geboekt... ja ja ik was liever naar nederland gekomen, maar 1700,- florin of 400,- voor een ticket is toch wel een heel verschil. marijn en ik zijn beide nog niet daar geweest en zij vertrekt in januari voorgoed naar NL. Even samen een midweekje eruit leek ons wel een goed plan. behalve zon dus ook hopen dat mijn oor dan weer in orde is. schijnt een waar duikparadijs te zijn daar, dusssss

tja en verder, verder is het rustig hier. Boef en Nena gedragen zich alsof ze een winterslaap aan het houden zijn, zelfs een uitje naar het strand kan ze niet echt boeien. en datzelfde geldt voor de leuke mannen, denk ik.... dus ik ga het thee water maar weer eens aanzetten, pak mijn boekje weer van de bank en verstop mezelf ook maar weer een dagje....

en jullie? hoe zien de winterdagen in nederland er momenteel uit? ik lees her en der al wat over sneeuw en schaatsen... weer een witte kerst dit jaar?? en de elfsteden tocht??? zijn de eertse wedenschappen alweer gemaakt (of die komt of niet..)??

XXXXX

• 28 November 2010 - 17:57

Anne Marjon:

Hoi Roos,

Nou, ik kan je vertellen dat ik het weer heel erg koud vind in Nederland. Ik ben sinds dinsdag weer terug gekomen uit Atjeh. Dinsdag wordt het - 8. De eerste ijsbaan was vandaag alweer open en het heeft ook al gesneeuwd. Dit weekend was het heeeel druk in de stad, het is duidelijk dat het heerlijk avondje er al aan zit te komen. Volop gerijmd en geknutseld... spannend;-) In Atjeh heeft het ook veel geregend, maar als de zon ging schijnen was het wel echt heel lekker en 35 graden! Succes met je oor en blaas die regenwolken maar gauw weg.

Groetjes Anne

• 28 November 2010 - 20:14

Marion:

Rooske, regen en oorpijn, wasssssdanou op aruba?????????
    Dat je je maar gauw weer beter voelt!
    kusje

• 29 November 2010 - 09:53

Kate:

Haaai, heb van een collega die ook holteontsteking heeft gehoord dat flexinase, neusspray via de huisarts te verkrijgen, heel goed werkt! dus.. vraag t je huisarts! x

• 29 November 2010 - 13:35

Burkinabe:

hier komt'ie in ieder geval niet.
    hoop dat je oor snel weer open gaat,
    groetjes

• 29 November 2010 - 19:54

Liselotte:

Is het bij jou ook wit van de sneeuw dan?!