vals alarm..... EN foto's!!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu vals alarm..... EN foto's!!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

vals alarm..... EN foto's!!!!

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

20 Augustus 2010 | Aruba, Oranjestad

nee, nee ik kom inderdaad nog niet terug naar nederland.... toen ik 3 jaar geleden dit logboek aanmaakte moest ik een datum invullen en kennelijk is dat binnenkort.... dus hopelijk hadden jullie je er al niet teveel op verheugd, maar ik geloof dat de meeste het wel al door hadden...

maar dat is niet de enige rede voor dit berichtje. ik heb ook eindelijk de foto's van mijn vakantie online!!! dus check it out:

het was even werk, maar heerlijk om me er weer even in te verdiepen! na terugkomst was het meteen weer rennen, vliegen vallen opstaan en weer doorgaan met het inrichten van een nieuwe klas, het wennen aan de kleine inimini's van groep 3 en het verwerken van een wel enorme tegenvaller!!! (waar ik eerlijk gezegd nog niet helemaal van bekomen ben....)hier het verhaal wat er waarschijnlijk nog met de nodige frustratie uitkomt...:

aangezien ik hier 2 honden heb had ik dus tijdens mijn afwezigheid een oppas nodig en na wat gedoe had ik die uiteindelijk gevonden in een belgische diergeneeskunde studente (aardige studie dus intelligente meid zou je denken..) maar bij terugkomst bleek 1) mijn auto kapot ->ok oude barrel, had hem niet uit moeten lenen, harde leerles voor mij-ook al bleek het achteraf wel door een verkeerde rijstijl te komen en dus 500 florin voor mij, maar had ik geen zin in om over te zeuren 'welles/nietes spelletje..dus zo gelaten maar na een punt '1)' komt er ook een punt: 2) een waterrekening!!!

ok een water rekening hoor ik je nu denken, die kan wat tegen vallen maar hoe erg kan dat nou zijn?!? nou let op: 3.346,55 florin!!! (ja bijna 3,5 DUIZEND florin!!) ongeveer 1500 euro!!!!!! en het mooiste van alles, dat gaat alleen nog over de laatste 2 wkn van juli, die eerste 10 dgn van aug komen volgende maand nog...dus pak hem beet nog eens zo'n 500 euro erbij!!!! kortom ik loop al 2 dgn ietwat gefrustreerd rond en uiteraard gaat alles hier 'poco poco' aaarrrggghhhh!!! uiteraard WEB (water en electra bedrijf) al gebeld en er komt iemand kijken of er iets lekt of iets dergelijks.... maar WEB is niet makkelijk en naar horen zeggen zal het gewoon betalen worden!!!!

ik kon het dus wel even gebruiken om het vakantie gevoel terug te halen, maar echt blij ben ik momenteel nog steeds niet. en als ik er dan nog eens bij vertel dat ik eigenlijk juist een financiele meevaller had van de vakantie en van plan was om een verassingsbezoek aan NL te maken kan je begrijpen hoe enorm K*T ik me nu voel.. (en nee die fijne meevaller is geen 3,5 duizend! niet eens 1, maar ik hoopte er toch een start voor een weekje NL van te kunnen maken..)

maar hoe dan ook, ik ben blij met de foto's ik heb een geweldige tijd gehad en hoop dan ook dat jullie daarvan kunnen genieten en het wellicht een eurootje waard vinden om mij te helpen ;-)

nee sorry word er een beetje flauw van, zal eerst verder met WEB onderhandelen en uiteraard ben ik nog niet klaar met de oppas!!! (voor wie binnenkort zin heeft in een ritje belgie...ik heb het adres... !!)

hoop dat jullie vakanties allemaal goed waren en de terugkomst iets soepeler verliep dan bij mij....

het weerzien zal iets langer op zich laten wachten, maar weet dat ik nog vaak aan jullie denk!
dikke kus roos

• 20 Augustus 2010 - 06:05

Iris:

Hoeveel liter water is dat??? Ik stuur nog een tip per mail.

Onze thuiskomst wat een stuk beter neef Thomas had een heerlijke fles bubbels in de koelkast geplaatst.

xx Iris

• 20 Augustus 2010 - 06:06

Roselinde Poels:

196m3!!!!! ik verburik normaal zo'n 5/6m3!!! en op aruba is een systeem waarbij je meer gaat betalen als je meer verbruikt (fors meer!)

• 20 Augustus 2010 - 13:41

Marieke:

Heeft ze continue de douche aangehad of zo??? Of heel Aruba (tegen betaling) laten douchen? Jeetje, wat een k*t thuiskomst Roos!! Maar idd de foto's zijn prachtig, wat een vakantie!
    Liefs uit Groningen.

• 20 Augustus 2010 - 14:07

Roselinde Poels:

net WEB op bezoek gehad. ze vermoeden dat het 'gestolen' is.... zolang ik niet achter een dader kom, zal de rekening betaald moeten worden!! WTF!!!! en begin deze maand ook alweer een 'verbruik' van bijna 100m3!!!

• 20 Augustus 2010 - 19:14

Erica :

Wat een heerlijke foto's ik heb ze al een paar keer bekeken.
    Ja dat water is een ramp zeker als ze het aftappen kom daar maar eens achter. Zij er mensen met een zwembad in de buurt ?????????
    Kom er persoonlijk een gat in boren . Roos laat je niet van streek brengen je hebt een pracht vakantie gehad je straalt op iedere foto. love mamsie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 21 Augustus 2010 - 05:35

Maressa:

He Roos, wat vervelend. Hoefde ze niks te betalen voor de huur van jou huis????
    Of was het incl water. Ja mensen uit europa zijn niet gewend zuinig te zijn met water, maar wat heeft ze in hemelsnaam gedaan hele dag douchen????en tuin water geven, je hebt nu vast een groene oasis????? Anyway succes ermee.Kus