VAKANTIE!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu VAKANTIE!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

VAKANTIE!!

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

10 Juli 2010 | Aruba, Oranjestad

na weer een schooljaar vol frustratie, lol, hard werken, grappige momenten, depressies, genieten en al wat niet nog meer is het weer ZOMERVAKANTIE!

het heeft me een aantal dagen gekost om hieraan te wennen, maar nu ben ik er helemaal klaar voor! heerlijk uitslapen, genieten, niks moeten en alles mogen!

de start met het huwelijk van sander en de NL gekte rondom het voetbal bezorgde me wel wat heimwee en mixed feelings omtrent het niet naar NL toe gaan. maar na een etentje met vrienden die vorig jaar in costa rica geweest zijn begin ik daar nu ook wel erg veel zin in te krijgen!! ik heb inmiddels dus al aardig wat tips en ideeen wat te gaan doen daar en kan bijna niet meer wachten... donderdag vertrek ik!!

maar voor die tijd eerst nog eens het huis flink poetsen (drukte van einde schooljaar en 5 wkn een vriend van een vriendin van mij in huis te hebben gehad maken het er hier niet schoner op...), de oppas voor de honden die uit belgie komt ophalen en in 1,5 dag wegwijs maken en dan dus tas pakken en gaan! ik vind het nog steeds wel een beetje spannend om alleen te gaan, van de andere kant geeft het me alle vrijheden en heb ik gehoord dat dat in costa rica wel goed komt!

van de week ook weer eens een fijn lang gesprek met kathy gehad en plannen gemaakt om in december naar cuba te gaan! we bleken los van elkaar al dat plan te hebben dus als we dat kunnen combineren en dus samen kunnen gaan zou dat helemaal te gek zijn! en ja dan beloof ik volgend jaar zomer weer naar NL te komen....

buiten alle vakantie plannen om geniet ik hier dus ook nog steeds van mijn leventje. op het moment is het net als in NL een grote oranje gekte, erg grappig om te zien hoe alle arubanen ineens pro nederland zijn... alleen de echt 'anti-macamba's' kopen zich suf aan steeds een andere vlag.. eerst brazilie, argentinie toen duitsland en uiteindelijk spaanse vlaggetjes.. zelf rij ik uiteraard heel braaf met een NL vlaggetje op mijn auto rond! ben benieuwd wat het zondag gaat worden... maar nadat paul tot calamaris is gemaakt zet ik al mijn geld op mani de parkiet!

geen idee of ik er nog aan toe kom om jullie voor mijn vakantie nog te mailen dus bij deze de beste wensen voor al jullie zomervakantie plannen en ik zal vast nog eens een update vanuit costa rica schrijven!!

dikke dikke kussen roos

• 10 Juli 2010 - 17:40

Laura:

Geniet van je vakantie mop! Welverdiend! X

• 10 Juli 2010 - 17:51

Sasha:

Hey Roos, fijn dat je nog op tijd oppas hebt gevonden voor je huis en dieren! Geniet van je vakantie!!!
    Greetz Sasha

• 10 Juli 2010 - 19:16

Burkinabe:

hier in conakry weinig NL vlaggen. alleen maar guinese en ook geen spaanse, dus dat scheelt.. veel plezier in de rijke kust!

• 10 Juli 2010 - 19:22

Erica :

Roos wat heerlijk om te lezen. Ik lig kapot op de bank naar de voetbal te kijken,
    Hier veel te warm vochtig 35 graden.
    Natuurlijk weer pech met de boot. Heel Breukelen in moeten zetten om me te redden.
    Nog even en we weten wie er kampioen is. Zit nu onder een oranje parasol. Honden onder de ventilator. spreek je nog via skype . Hou van je kusXXXXXX

• 10 Juli 2010 - 22:59

Maressa:

Heerlijk roos geniet ervan en cuba klinkt ook goed. we Mailen/skypen. Ben blij dat je iemand hebt gevonden voor je huis.

• 11 Juli 2010 - 08:51

Antoinet Vermeulen:

Lieve Roos! We contacten niet veel maar ik geniet wel altijd van je uitgebreide verslagen en zo blijf ik goed op de hoogte!Fijn dat je de honden en je huis goed kunt achterlaten,hele geruststelling!geniet van je vakantie,veel plezier! liefs, Antoinet.

• 16 Juli 2010 - 01:02

Hildegard:

Lieve Roos, leuke plannen heb je. Ik hoop dat het allemaal goed gaat. Kathelijn heeft haar kleine Jules gekregen. Spanned dus voor ons. Heb het goed en ik hou je verhalen bij. Kus Hildegard