foto's!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu foto's!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

foto's!!!

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

30 November 2009 | Aruba, Oranjestad

eindelijk is het dan zover... we hebben er het een en ander voor overhoop moeten halen, een aantal mensen moeten uitnodigen, hapjes en drankjes in voor geslagen, maar het is gelukt.... 1 van de mensen had gelukkig een fototoestel mee genomen en nu kan ik dus eindelijk aan jullie het nieuwe huis laten zien... oke je moet een beetje tussen de dansende mensen en bierflesjes heen kijken, maar volgens mij krijg je toch een aardig beeld te zien zo. Dus:

na het huis weer opgeruimd te hebben is het nu tijd me te storten op de rapporten die woensdag af moeten zijn en dan komt donderdag sinterklaas ons verblijden met een bezoek op school en vrijdag avond bij marijn thuis! daarna snel alle sint spullen weer in de zak naar spanje en de kerst spullen tevoorschijn toveren, kortom even druk, maar daarna kan ik wel 2 weken volop gaan genieten van jullie!! heerlijk 2 weken vakantie in nederland.. dat ik daar ooit zo naar zou uitkijken?!!? maar heb er echt zin in.

heerlijk even die kou voelen, een sjaal om je nek, laarzen aan je voeten, een dikke trui aan, kerst met de hele familie, kaasstengels en wijntjes met vriendinnen, 4 dgn met mams en mijn stoere nichtjes en neefjes in en huisje, eindelijk sander's en elaine hun grote trots live bewonderen, aruba 'verlaters' weer ontmoeten, kortom 2 drukke weken waarin ik hoop zoveel mogelijk mensen weer te zien, door een echte stad te slenteren, een spetterend oud en nieuw feest mee te maken... dus zorg er maar voor dat jullie allemaal een gaatje vrij houden voor mij!! ;-)

nog 18 dagen en dan ben ik er al :-)

dikke kus roos

• 30 November 2009 - 20:34

Isabel:

Huis ziet er heel mooi uit! Tot wanneer ben je in Nederland? Hoop dat we nog kunnen meeten, anders word het een snelle ontmoeting op schiphol hahaha! Veel plezier daar nog:D

Kus je grote nicht

• 30 November 2009 - 20:37

Marion:

Heej lieve rooske,
    Doet me toch stiekem wel pijn om de fotootjes te zien...
    Mis 't toch stiekem wel heel erg :(
    Maarrr buiten mijn traantjes, ook blijde gevoelens voor jou, want je hebt dan wel je zwembad ingeleverd, maar er een prachtig nieuw plekje voor terug!!!
    Jammer dat ik niet bij de housewarming aanwezig kon zijn, maar we drinken over een paar weekjes al wijntjes in Utrecht!!!
    liefs

• 30 November 2009 - 20:39

Laura:

Dat ziet er uit als een goed feestje!

Leuk dat je er bent in de kerstvakantie!

X

• 30 November 2009 - 21:57

Marieke:

Machtig mooi huis Roos!! En laat je Koles nou helemaal alleen daar als jij naar Holland komt? Of gaat ie mee? :)
    De overgang van warm naar koud klimaat lijkt mij heftig, zo'n temperatuur verschil :(

Ik schrijf je nog over mijn Rosa. Via facebook.

Heel veel plezier in Holland met familie en vrienden, take care & liefs

• 01 December 2009 - 07:21

Owen:

ROOSJE! zien we je dan wel! laten we één avondje in utrecht gaan eten! mijn gsm nummer mail ik je wel ff..

Leuke foto'! ps rijden we ook even langs ons huisje in utrecht ;-)

x owen

• 01 December 2009 - 20:19

Anne Marjon:

Hee Roos!

Wat een heerlijke foto's.Leuk huis en een erg leuk feest volgens mij haha. Als je nog een avondje gaat stappen in Utrecht moet je maar even laten weten waar je zit, wie weet kunnen Rosanne,Marloes,Sasha en ik dan nog even aanhaken! Fijne feestdagen in ieder geval:-) liefs Anne

• 01 December 2009 - 20:20

Anne Marjon:

32 graden!! Ik geloof dat ik beter bij jou langs kan komen!! pff

• 01 December 2009 - 20:48

Anne Marije:

Wauw wat een heerlijk huis!! Je kan wel zien dat het een geslaagd feestje was.

Wij gaan volgende week weer die kant op, omgekeerde wereld. Jij verlangt naar de kou en wij naar de warmte!

Geniet van alles en iedereen hier in Nederland en geef iedereen een dikke kus van me.

Liefs Anne Marije

• 02 December 2009 - 19:57

Iris:

Swingende foto's en een luxe villa, je hebt het goed voor elkaar.
    Wij zijn natuurlijk in de ban van Sinterklaas. We kunnen niet wachten om je te zien. Een voordeel van een druk leven is dat de tijd vliegt!
    Liefs van ons allemaal.