time flies.... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu time flies.... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

time flies....

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

17 Augustus 2008 | Aruba, Oranjestad

ik geloof dat ik er de laatste paar keer steeds over begin, maar wat gaat de tijd toch snel.... !! het is nog maar 6 weken geleden dat ik voor het laatst iets schreef en ondertussen alweer zoveel gebeurt!

Om te beginnen natuurlijk mijn vakantie in nederland. wat was het heerlijk om iedereen weer te zien. rond te lopen in het vertrouwde utrecht. je realiseert je weer even opnieuw hoe waardevol het is tijd door te brengen met je familie, wat voor een fijne vrienden je in NL hebt, maar ook hoe mooi NL eigenlijk is!

de eerste week was ik op texel. op die manier kon ik weer even rustig wennen aan 'het nederlandse'. fietsen door wind en regen, wandelen langs de noordzee (ja ik ben er zelfs 1 x in geweest brrrrr) tuttebellen met mijn zussen, kathy die langs kwam, marloes die toevallig met haar ouders op texel was, etc. Nadat ik weer een beetje gewend was ging ik door naar utrecht. borrelen op de parade, eten met ex-collega's, shoppen, nog meer shoppen, in het park hangen, eten met sander en maaike, kletsen kletsen kletsen met kathy en marloes, weer park hangen, nog meer shoppen, kijken of mijn huisje er nog staat, uitgaan in tivoli, eten bij xander, uitgaan in de winkel van sinkel en nog veel meer leuke dingen. maressa die vanuit engeland langskwam, shoppen met femke, tjee teveel om op te noemen!
na de laatse avond in het park geborreld te hebben door naar breukelen. mijn moeder was weer terug van haar vakantie in noorwegen, op bezoek bij haar vriendinnen, de heg snoeien, na 30 jaar aan het water wonen eindelijk een boot gekocht dus die uit amsterdam naar breukelen varen, joep zijn verjaardag vieren, naar de emmaus, met zijn alle kaasfonduen, en weer veel meer leuke dingen!

kortom echt een geweldige tijd gehad!! het afscheid is dan ook wel weer even moeilijk, maar het scheelde dat ik wist waar ik naar toe ging -> mijn nieuwe huisje! en daar had ik stiekem ook wel veel zin in... En dat mijn huisje fijn is kan ik jullie nu wel vertellen! het is echt helemaal geweldig. nadat ik zondagavond hier aangekomen ben heb ik me eerst 2 dagen hier opgesloten om alles uit te pakken en gezellig te maken. wat ben ik blij met een zus met een eigen winkel! had natuurlijk allemaal leuke stofjes en tafelkleden meegenomen en dat gecombineerd met een tafel die koles voor mij gemaakt heeft en een vliegending als lampenkap in elkaar geknutseld te hebben kan ik zeggen dat ik me al helemaal thuis voel hier!!

woensdag had ik mijn eertse kennismaking met de nieuwe school waar ik ga werken. na wat gehussel en gepuzzel ben ik uiteindelijk bij felipe tromp college in montagna (7 minuten hier vandaan!) geplaatst. hier krijg ik een klas 3 (groep 5) en van wat ik tot nu toe gezien heb, heb ik het echt wel goed getroffen, geloof ik! lang gesprek met de directeur gehad en die is echt wel betrokken, heeft zelfs een schoolplan en een visie (nee dat hebben niet alle scholen hier!) en ook de collega's komen gemotiveerd over. ik ben dus heel benieuwd!
straks nog even een roostertje voor morgen in elkaar flansen en dan begint het 'echte' leven weer!

de zomer vakantie was dus in ieder geval helemaal top en ik ben heel benieuwd wat het nieuwe schooljaar mij weer gaat brengen!

dikke kussen vanuit bloedheet aruba!

ps pas een van de laatste dagen heb ik toch nog een fototoestel in NL gekocht. bij deze dus de link naar mijn vakantie in NL:

foto's van mijn nieuwe huisje zie je bij dit bericht!

XX

• 17 Augustus 2008 - 16:01

Erica:

Wat een heerlijke tijd was het met je .
    gewoon het er zijn is al zo fijn.
    Je huisje helemaal geweldig.
    Kom net terug van m`n eerste bootreisje alleen met Ietje.
    Geen schrammetje. Ging dus heel goed. Net thuis en nu een geweldige regen bui.
    Leuk die school zo dicht bij en met gemotiveerde mensen werken lijkt me ook goed.

Tot snel kusXXXXXXXX

• 17 Augustus 2008 - 16:31

Antoinet:

Wat ziet dat er gezellig uit!!
    supercomputerplek!!!
    Het was leuk je weer even te zien hier.
    Je krijgt een fijne tijd in dat huis,dat zie je zo.liefs, Antoinet.

• 18 Augustus 2008 - 17:19

Owen En Eline:

ROOSIE!!!

wij zitten na 10 maanden weer in Bangkok, iedereen thuis wil ons terug hebben (denken we) maar zelf willen we helemaal niet terug.... Een heel goed jaar daar me je nieuwe klas! en jammer dat we elkaar net gemist hebben.... dikke zoen je neef en nicht (ok bijna dan) ;-)

• 19 Augustus 2008 - 10:58

Marieke:

Hey Roos!

Zo, jij weer op je prachtige plekje op dat heerlijke eiland! Wat ziet je huisje er geweldig mooi uit!!
    Zoals je wel zult lezen willen Owen en Eline eigenlijk helemaal niet terug maar wij willen ze dus wel weer eens vasthouden:) Daar zal jouw familie alles van begrijpen! Trouwens Bettina: nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Je staat hier nog op de kalender!
    Erica, wat een prachtige boot, lijkt me heerlijk om met je vriendinnen te touren èn lachen!!
    Nou meis, een heel goed jaar voor jou, in werk en privé;)...........
    Liefs van mij

• 20 Augustus 2008 - 07:01

Erica :

Marieke wat ben jij altijd attent.
    je schrijft ook heerlijk. Zal dat ook weer missen als Owen weer thuis is.
    Nu dan maar via Roos en geniet maar weer van je kinders.
    Groet

• 20 Augustus 2008 - 11:22

Xander:

Rooooselinde,
    Je huis ziet er prachtig uit. Maar van mij had je wel wat langer in Nederland mogen blijven :-(
    X

• 21 Augustus 2008 - 09:10

He Roos:

Joep en ik hebben eens goed naar de foto's gekeken. En volgens ons moet het net gaan lukken Joep zijn 10e verjaardagsfeest bij jou op de vloer! En hoe waren de eerste dagen aan het werk? Liefs Iris

• 25 Augustus 2008 - 15:01

Yvonne De Vroomen:

Dag Roos,

Een lange tijd geleden dat je iets van mij gehoord hebt, maar ik lees over het algemeen trouw jouw berichten.
    Fijn dat het zo goed met je gaat. Een mooi huisje op Aruba, een leuke baan en een goede vakantie in Nederland.
    Je zult van je ex-collega's wel het wel en wee op de Johannesschool hebben gehoord.
    Veel (werk)plezier toegewenst.

Groet,