treug van weggeweest! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu treug van weggeweest! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

treug van weggeweest!

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

03 April 2008 | Aruba, Oranjestad

geen idee waar ik ben gebleven, geen idee waar ik moet beginnen. MAAR ik ben er weer!!!

de vakantie is weer voorbij, al het bezoek is inmiddels weer bij jullie in het koude kikkerlandje en ik... tja ik moet mijn draai in het 'gewone werk leventje' weer vinden.

de vakantie met mam naar curacao was heerlijk. heel relaxed en onspannend. ook leuk om te ontdekken dat de eilanden die maar een half uurtje vliegen van elkaar toch weer zo verschillend zijn

maar hoe kan ik het allemaal beter uit leggen dan gewoon maar foto's te laten zien!
ja je leest het goed, de computer is weer gemaakt dus er zijn weer foto's! een heleboel foto's....

dus pak een kop koffie, schenk nog een wijntje voor jezelf in en geniet even met mij mee met

de foto's van caranaval:

de foto's van mijn verjaardag (dus nu ook met 11 feb.erbij!)

de foto's van het bezoek (deze is nog niet helemaal compleet omdat het bezoek zelf ook foto's heeft gemaakt en die heb ik er nog niet allemaal bij staan...):

de foto's van mam en de vakantie op curacao:

hoop dat jullie zo toch ook even het zonnetje in huis hebben gehad... haha

dikke kussen roos

• 04 April 2008 - 09:50

Iris:

Ja Roos wrijf het er maar in.... het ziet er allemaal geweldig uit. Van sommige foto's heb ik wel de 'ongeschikte inhoud gerapporoteerd' deze waren simpelweg, te bruin, te stralend, te zonnig, te bloot....

Veel liefs

• 06 April 2008 - 12:54

Marieke:

Zo, echt niet jaloers hoor Roos! Jeetje, hier zitten we nog in een soort van winterdip met zelfs vandaag weer hagel en een soort van natte sneeuw!! Gelukkig krijgt de zon hier wel weer kracht maar de zon van jouw foto's spat er af!
    Mmmmmmm, moet ik ook maar eens heen, naar die oude kolonie van ons! Je bent bruimer dan toen ooit met de zeilboot in Zuid Frankrijk en die geweldige reis in Portugal (resp. '87 en'89 jeetje, wat lang geleden alweer!)
    Maar ja, wat wil je ook na 7 maanden in de tropische zon. Heerlijk Roos, geniet er maar van!! Lieve groeten van ons allen uit Groningen!

• 07 April 2008 - 15:10

Antonia:

hoi Roos, je kent me niet maar ik kwam terecht op je site.. Ik zou ook erg graag les willen geven op Aruba.. Kun je mij op de een of andere manier een link geven? alvast vriendelijk bedankt!

Antonia
    A.bergenhenegouwen@chello.nl