orkaan felix - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu orkaan felix - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van roselinde poels - WaarBenJij.nu

orkaan felix

Door: roos

Blijf op de hoogte en volg roselinde

02 September 2007 | Aruba, Oranjestad

nog maar net hier en nu alweer paniek op aruba! nee niet omdat ik er ben, het is de komst van felix die iedereen zo ongerust maakt...

inmiddels is het meest kritieke moment voorbij. dit betekende erg veel regen en nog meer regen! de lucht lijkt nu weer wat blauwer te worden dus hopelijk hebben we het nu wel gehad. er schijnen nog 1 á 2 orkanen op komst te zijn, maar als dat net zo gaat als nu dan hoeven jullie je niet al te veel zorgen te maken.

het gaf mij wel even de kans om uit te zoeken hoe ik foto's bij de berichten kan plaatsen dus als het goed is zien jullie hier een beknopt overzicht van de afscheids borrel, - bbq en het afscheid op schiphol.

voor de volledige versie van de foto's kan je ook kijken op:
(hier staan ook nog de foto's van lowlands e.d.)

nou dat was het wel weer voor vandaag. morgen eerste dag werk, ben benieuwd...

Kus Roos

• 02 September 2007 - 19:21

Iris:

Lekker uitwaaien op Buccuti beach dan maar? Hoe zit het met de cocktails? Joep is vandaag aanboord geweest van de earthrace zie www.earthrace.net, hij mocht achter het stuur. Ik heb hem verteld dat deze speedboot in top snelheid helemaal jou kant uitgaat, dat heeft indruk gemaakt.
    Bescherm je wel de jonge zeeschildpadden als het zo hard gaat waaien, die willen wij ook nog een keertje zien.

Veel lief,
    Iris&co.

• 02 September 2007 - 20:15

Anna:

Fijn dat je niet weggewaait bent.
    Nu zoals je gevraagd hebt, een weerupdate: Het was gelukkig geen 14 graden op zaterdag maar een droge 18. Valt toch weer mee... Maar ik vind het toch wel heel koud! Ook leuk je foto's te zien. Als je ze nou ook nog draait zodat wij geen last van onze nek krijgen... ;-)
    x Anna

• 02 September 2007 - 20:20

Liesanne:

Lieve Roos,
    Fijn te lezen dat je goed bent aangekomen. We hoorden vandaag op het nieuws inderdaad van de orkaan. Gelukkig hebben jullie er niet al te veel last van gehad dan. Nog gevolgen voor de bouw van het huis? Succes met je eerste werkdag.

Groet KLM en L (Kiki, Lev, Michel en Liesanne)

• 04 September 2007 - 10:40

Maressa:

Ach ja beetje natte tegenslag hoort erbij. Goed om te horen dat je hartelijk ontvangen werd en alles goed gaat. Hoe is het werk????
    Hoe gaat het met jou?????
    Kus Maressa

• 05 September 2007 - 09:48

Anne Marije:

Hi Roos,

En hoe bevalt het arubaanse leven?! Goed begin van je avontuur die orkaan! Hoe zijn je eerste dagen gegaan in de horeca?

Nou hier is nog niets aan het handje hoor, de kleine zit er nog lekker in. Ik heb je adres overgenomen dus er zal zeker een kaartje richting Aruba gaan.

Ik heb je telefoontje gemist vorige week??? Dan moeten we maar op de antillen een keer afspreken. De plannen zijn gewijzigd en we proberen nu om in december te gaan, een maandje later dus. Maar als we defenitief geboekt hebben hoor je het wel.

Kus kus Anne Marije